Pokličite nas +386 (0)1 200 95 02

Celovška cesta 469, 1000 Ljubljana, Slovenija

Ponedeljek - Petek 10:00 do 18:00
Sobota - 10:00 do 13:00
Nedelja in prazniki: ZAPRTO

Matično podjetje HIT PRELESS d.o.o.
Vrh

KJER LEPI PRODUKTI NAJDEJO SVOJ DOM PRINAŠAMO ODLIČNOST

NAŠA PONUDBA

Dobrodošli v svetu kakovostnih materialov, premišljenih detajlov in udobja. Ustvarimo ga tudi za vas.

SALON

Svetovno najbolj priznana podjetja na enem mestu.

Na 600 m² našega salona razstavljamo najbolj aktualne kose pohištva mednarodnih partnerskih podjetij, za katere smo eksluzivni zastopniki za Slovenijo. V salonu lahko najdete pohištvo za kateri koli prostor vašega doma. Od ogleda, do uresničitve vašega sanjskega interierja vas popelje naša strokovna ekipa s svojim svetovanjem ter projektiranjem. Salon si streho deli s hotelom in loungem Nox, kjer si ob koncu obiska lahko privoščite še skodelico kave.

POHIŠTVO

PROJEKTIRANJE

Stokovnjaki s področja arhitekture ter notranjega oblikovanja vas vodimo od same ideje do realizacije vašega doma. Skupaj z vami ustvarjamo prostor, ki se bo ujemal z vašim načinom življenja, ki vam bo nudil udobje, sprostitev in ustvarjanje novih nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi.

2

PROJEKT

PROJEKT 6

Pripravili smo vzorčno stanovanje za težko pričakovan objekt Šumijev kvart. Objekt bo poleg hotelskih ter trgovskih storitev nudil tudi luksuzno vsakodnevno življenje na edinstveni lokaciji v samem centru prestolnice Ljubljane. Z enakim pristopom smo se lotili tudi notranjega oblikovanja enega izmed stanovanj, ki bi stanovalcem omogočilo odmik in oddih od živahnosti zunanjega sveta, udobje po napornem dnevu in večerno druženje na terasi s pogledom na znameniti Ljubljanski grad, krošnje dreves na Kongresnem trgu ali vrsto historične arhitekture. Stanovanje je opremljeno z vrhunsko kvalitetnimi produkti svetovno priznanih podjetij, ki skupaj oblikujejo topel, prijeten in domač ambient.

E-Trgovina

NOVICE

NOVICE

NAŠA EKIPA

Vodja salona

vodja projektov

Notranja oblikovalka

Notranja oblikovalka

Študentka arhitekture

Notranja oblikovalka

NAŠA EKIPA

Vodja salona

vodja projektov

Notranja oblikovalka

Notranja oblikovalka
Sorry, no posts matched your criteria.

Študentka arhitekture
600
m2 SALONA
27
PARTNERJEV
136
Projektov
600
m2 SALONA
27
PARTNERJEV
1530
Projektov

PARTNERJI

1
1

PARTNERJI

1
1